Rize Belediyespor - Spor Toto Maç Saati Milli Takım Antrenmanı Nedeniyle Değişti

Rize Belediyespor - Spor Toto Maç Saati Milli Takım Antrenmanı Nedeniyle Değişti
Rize Belediyespor'un Hentbol Erkekler Süper Lig'in 19. Haftasında sahasında oynayacağı Spor Toto maçının saati A Milli Kadın Hentbol Takımının antrenmanı nedeniyle değişti.

Rize Belediyespor'un 2 Nisan Salı günü Spor Toto ile oynayacağı Hentbol Erkekler Süper Lig 19. hafta maçı saat 14.00'e alındı.

Rize Yenişehir Spor Salonundaki maçın ilk olarak saat 16.00'da oynanması planlanıyordu. Ancak 2024 Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'nda 3 Nisan Çarşamba günü Karadağ ile Rize’de karşılaşacak olan A Milli Kadın Hentbol Takımının aynı saatte antrenman yapacak olması nedeniyle maç saati değiştirildi.

2 Nisan Salı günü Rize Yenişehir Spor Salonu yeni programı şu şekilde:

14.00: Rize Belediyespor - Spor Toto Süper Lig maçı

16.00 - 18.00: A Milli Kadın Hentbol Takımı antrenmanı

18.00 - 20.00: Karadağ Milli Kadın Hentbol Takımı antrenmanı

ÇARŞAMBA GÜNÜ RİZE’DE MİLLİ MAÇ OYNANACAK

3 Nisan Çarşamba günü ise Rize'de 2024 Avrupa Kadın Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu 5. maçında Türkiye - Karadağ maçı oynanacak.

Maç saat 16.00'da Rize Yenişehir Spor Salonunda başlayacak. Karşılaşma, TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.