Rize Özel İdarespor Yarın Puan Alırsa Çayelispor 3. Lig’e Yükselecek

Rize Özel İdarespor Yarın Puan Alırsa Çayelispor 3. Lig’e Yükselecek
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta 1926 Bulancakspor yarınki maçta Rize Özel İdarespor'a puan kaybetmesi halinde, Çayelispor matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan edecek ve 3. Lige yükselecek.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta 24. hafta maçları 28 Nisan Pazar günü oynanacak. Çayelispor, 55 puanla liderlik koltuğunda oturuyor ve haftayı BAY geçecek. En yakın rakibi 1926 Bulancakspor ise 47 puanla ikinci sırada.

Çayelispor, Bulancakspor'un yarın Rize Özel İdarespor maçında puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek ve 3. Lige yükselecek. Bulancakspor'un kazanması halinde ise Çayelispor'un kalan 2 maçtan en az 1 galibiyet veya 2 beraberlik alması Bulancakspor’un maç sonuçlarına bakmaksızın 3. Lige yükselmesini sağlayacak.

3. Lig mücadelesi veren iki takımın kalan maçları şöyle:

Çayelispor (55 puan): Serhat Ardahan (İ), Arhavi 08 SK (D)

1926 Bulancakspor (47 puan) : Rize Özel İdarespor (İ), Bayburt Belediyespor (D), Kars 36 Spor (İ).

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum