Hafızlık Bölge Yarışmasında Birincilik Rize'den Hafız Ümmü Seleme Erdoğan'ın Oldu

Hafızlık Bölge Yarışmasında Birincilik Rize'den Hafız Ümmü Seleme Erdoğan'ın Oldu
Güneysu Ortaköy Köyü Kur’an Kursu öğrencisi Hafız Ümmü Seleme Erdoğan, Hafızlık Bölge Yarışmasında Bölge Birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, Kur’an kurslarına katılımı artırmak, hafızlık yapan öğrencileri motive etmek ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okumayı teşvik etmek amacıyla Kur’an kurslarında okuyan kız ve erkek öğrenciler arasında yapılan bölge yarışmaları tamamlandı.

Her yıl gerçekleştirilen yarışmalar, bu yıl Covid-19 tedbirleri kapsamında uzaktan bağlantı yöntemiyle çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Bölge birincisini belirlemek üzere Ordu Müftülüğünün ev sahipliğinde çevrim içi gerçekleştirilen hafızlık yarışmasında öğrenciler kıyasıya yarıştı.

Buna göre; Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Amasya, Bartın, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Sinop, Tokat ve Zonguldak il birincilerinin katıldığı bölge yarışmasında, kızlar kategorisinde Rize’yi temsilen katılan Güneysu Ortaköy Köyü Kur’an Kursu öğrencisi Hafız Ümmü Seleme Erdoğan birinci oldu.

Hafız Ümmü Seleme Erdoğan, Türkiye finalinde Rize'yi temsilen yarışacak.

guneysu-ortakoy-koyu-kur’an-kursu-ogrencisi-hafiz-ummu-seleme-erdogan-birinci-oldu-(2).jpgguneysu-ortakoy-koyu-kur’an-kursu-ogrencisi-hafiz-ummu-seleme-erdogan-birinci-oldu-(3).jpgguneysu-ortakoy-koyu-kur’an-kursu-ogrencisi-hafiz-ummu-seleme-erdogan-birinci-oldu-(1).jpg