Rize’den Iğdır’a Giden Ortaokul Futbol Kafilesi Kaza Geçirdi

Rize’den Iğdır’a Giden Ortaokul Futbol Kafilesi Kaza Geçirdi
Ortaokullar Arası Futbol Turnuvasına katılmak üzere Rize’den Iğdır’a giden Çaykur Ortaokulu öğrencilerini taşıyan minibüs kaza yaptı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Iğdır’da düzenlenecek Ortaokullar Arası Futbol Turnuvasına katılmak üzere Iğdır’a giden Çaykur Ortaokulu öğrencilerini taşıyan minibüs, akşam saatlerinde Ağrı Iğdır karayolu Iğdır girişindeki bir kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen önündeki araca çarptı.

Kaza sonrası öğrenciler tedbir amaçlı hastaneye kaldırılarak kontrolleri yapıldı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tahsis edilen başka bir araçla yolculuklarına devam ettikleri öğrenildi.

Kafile, Pazar günü turnuva tamamlandıktan sonra Rize’ye dönüş yapacak.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ile Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk'ün kaza sonrası kafileyi arayıp geçmiş olsun dileklerini ilettikleri ve öğrencilerin durumlarını sorarak olayla yakından ilgilendikleri bilgisine ulaşıldı.

rizeden-igdira-giden-ortaokul-futbol-kafilesi-kaza-gecirdi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum