Çaykur Rizespor’un Eski Teknik Direktörü Ünal Karaman, İYİ Parti’den Aday Adayı Oldu

Çaykur Rizespor’un Eski Teknik Direktörü Ünal Karaman, İYİ Parti’den Aday Adayı Oldu
Çaykur Rizespor Süper Lig’de iken Yeşil Mavililerde teknik direktörlük görevinde bulunan Ünal Karaman, İYİ Parti'den Konya milletvekili aday adayı oldu.

Çaykur Rizespor’da 3 yıl önce teknik direktörlük görevinde bulunan Ünal Karaman, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle memleketi Konya’dan İYİ Parti milletvekili aday adayı oldu. Karaman, başvurusunu bugün yaptı.

Teknik direktör Ünal Karaman, 2019-20 sezonuna başladığı Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalamasına rağmen çıktığı 9 lig maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşamasının ardından Yeşil Mavililer ile yollarını ayırmıştı.

Karaman, Çaykur Rizespor ile yollarını ayırdıktan sonra yaptığı yazılı açıklamada, "Kulübümüzde 4 Mart 2020 tarihinde başladığımız teknik adam görevlerimizden ayrılma kararı almış bulunmaktayız. Göreve başladığımız andan itibaren sevgisini, desteğini, emeğini esirgemeyen her fırsatta bunu gösteren, şehir yönetiminin her kademesinde görev ifa eden kamu görevlilerinden sokaktaki her bir insanımıza samimi duygularla teşekkür eder, Çaykur Rizespor'a devam eden mücadelesinde başarılar dileriz. Bizi sevenleri de bizim sevdiklerimizi de üzmeyelim, kalın sağlıcakla." ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17 Yorum