Rizeli Öğrenci Hasan Üzeyir Öksüz, Uzay Hayalleriyle Türkiye İkincisi!

Rizeli Öğrenci Hasan Üzeyir Öksüz, Uzay Hayalleriyle Türkiye İkincisi!
MEB'in "Uzay" temalı kompozisyon yarışmasında "Sıradaki astronot ben olmalıyım, o iş bende!" sloganıyla Türkiye genelinde düzenlediği yarışmada Hasan Sağır İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hasan Üzeyir Öksüz, Türkiye 2.'si olarak büyük bir başarı elde etti.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) "Sıradaki astronot ben olmalıyım, o iş bende."sloganı ile "Uzay" temalı kompozisyon yarışması, Türkiye genelindeki ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlendi. Yarışmaya katılan öğrenciler, uzay bilimine olan ilgilerini ve hayallerini kompozisyonlarında dile getirdiler. Uzman jüri tarafından değerlendirilen kompozisyonlar arasında Rize Hasan Sağır İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Hasan Üzeyir Öksüz, Türkiye ikincisi oldu. Öksüz, Ankara'da düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Rizeli öğrenci Öksüz, Türkiye Büyük Millet Meclisi Bahçesinde düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik Temalı Yarışmaların Ödül Töreni”nde ödülünü Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Ceren Ökten'den aldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de Rize’yi gururlandıran başarısıyla uzay sevgisini ve hayallerini dile getiren ve bu alandaki çalışmalarına devam ederek ileride bir astronot olmak istediğini dile getiren Öksüz’ü elde ettiği derece dolayısıyla tebrik etti.

Bakan Tekin, Öksüz'ün başarısını tebrik ederek, uzay sevgisini ve hayallerini kompozisyonunda etkileyici bir şekilde dile getirdiğini ve bu alandaki çalışmalarına devam ederek ileride bir astronot olma hedefini gerçekleştirebileceğine olan inancını dile getirdi.

rizeli-ogrenci-hasan-uzeyir-oksuz-uzay-hayalleriyle-turkiye-ikincisi-6.jpg

rizeli-ogrenci-hasan-uzeyir-oksuz-uzay-hayalleriyle-turkiye-ikincisi-5.jpg

rizeli-ogrenci-hasan-uzeyir-oksuz-uzay-hayalleriyle-turkiye-ikincisi-1.jpg

rizeli-ogrenci-hasan-uzeyir-oksuz-uzay-hayalleriyle-turkiye-ikincisi-4.jpg

rizeli-ogrenci-hasan-uzeyir-oksuz-uzay-hayalleriyle-turkiye-ikincisi-2.jpg

rizeli-ogrenci-hasan-uzeyir-oksuz-uzay-hayalleriyle-turkiye-ikincisi-3.jpg

rizeli-ogrenci-hasan-uzeyir-oksuz-uzay-hayalleriyle-turkiye-ikincisi-8.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.