Rize'deki Kazadan Acı Haber: 1 Ölü

Rize'deki Kazadan Acı Haber: 1 Ölü
Rize'nin Çayeli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında önünde seyreden kamyonun kasasındaki liftin düştüğü otomobil sürücüsü Fatih Yılmaz hayatını kaybetti.

Çayeli istikametinden Rize istikametine gitmekte olan özel bir market zincirine ait kamyonun seyir halindeyken kapalı kasasında bulunan lift arkadan gelen Fatih Yılmaz (29) yönetimindeki otomobilin üzerine düştü.

Kazada ağır yaralanan ve Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan Yılmaz, buradaki ilk müdahalenin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yılmaz’ın burada hayatını kaybettiği öğrenildi.

Fatih Yılmaz’ın cenaze namazı yarın (Perşembe günü) İkindi namazından sonra Madenli Beldesi Merkez Fatih Cami yanında kılınacak.

İLGİLİ HABERİMİZ

Kamyon Lifti Koptu, Arkadan Gelen Otomobilin Üzerine Düştü: 1 Ağır Yaralı

rizenin-cayeli-ilcesinde-meydana-gelen-trafik-kazasinda-fatih-yilmaz-hayatini-kaybetti-2.jpgrizenin-cayeli-ilcesinde-meydana-gelen-trafik-kazasinda-fatih-yilmaz-hayatini-kaybetti-3.jpgrizenin-cayeli-ilcesinde-meydana-gelen-trafik-kazasinda-fatih-yilmaz-hayatini-kaybetti-1.jpgrizenin-cayeli-ilcesinde-meydana-gelen-trafik-kazasinda-1-kisi-agir-yaralandi-1-001.jpg