Rize'de Uyuşturucu ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Rize'de Uyuşturucu ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Rize'de Uyuşturucu ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı, Vali Vekili Abdullah Şen başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Vekili Abdullah Şen başkanlığında, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Dedebağı ile İlçe Kaymakamları ve uyuşturucu ile mücadelede görevli kamu kurum müdürlerinin ve temsilcilerinin katılımıyla Valilik Ayder Toplantı Salonunda Uyuşturucu ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Vekili Abdullah Şen’in açılış konuşmaları ile başlayan toplantı, kurum temsilcilerinin söz alarak kurumlarında geçen yılda gerçekleştirilen uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele faaliyetleri kapsamında uyuşturucu arzının engellenmesine ve uyuşturucu kullananların rehabilitasyonuna yönelik çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunmaları ile devam etti.

rizede-uyusturucu-ile-mucadele-degerlendirme-toplantisi-yapildi-(2).jpg

Vali Vekili Şen, uyuşturucu ile mücadelenin kesintisiz devam edeceğine vurgu yaparak, alınan tedbirler sayesinde ciddi ilerlemeler kaydedildiğini belirtti. Güvenlik kuvvetlerinin yürüttükleri çalışmalarda çok önemli başarılar elde ettiklerini dile getiren Vali Vekili Şen, tüm kurumların bağımlılıkla mücadelede birlikte hareket etmelerinin gerekliliğine değinerek bağımlılığın sadece uyuşturucuyu kullanan vatandaşa zarar veren bir durum olmadığını toplumun bütün kesimlerini çok ciddi anlamda zarara uğratan bir olgu olduğunu söyledi.

Toplantıda il genelindeki uyuşturucu arzının engellenmesine ilişkin yapılan çalışmalarda ve uyuşturucuyla mücadelede gelinen son nokta hakkında bilgilendirme ve değerlendirmeler gerçekleştirildi.

Uyuşturucu ile mücadelede geçen yılın sayısal verilerinin görüşülmesinin ardından 2020 yılında yürütülecek çalışmaların planlanmasına ve alınacak tedbirlere ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

rizede-uyusturucu-ile-mucadele-degerlendirme-toplantisi-yapildi-(3).jpgrizede-uyusturucu-ile-mucadele-degerlendirme-toplantisi-yapildi-(1).jpg