Rize'de Köy Altyapı Çalışmaları Yerinde İncelendi

Rize'de Köy Altyapı Çalışmaları Yerinde İncelendi
Rize Vali Yardımcısı ve Rize Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Gülhani Ozan Sarı, Merkez İlçedeki köylerde yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Rize Vali Yardımcısı ve Rize Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Gülhani Ozan Sarı, beraberinde Rize İl Genel Meclisi üyeleri Bayram Ali Çapoğlu ve Nuran Alim’in yanı sıra Birlik Müdürü Muhammet Kalyoncu ile birlikte Merkez İlçedeki köylerde yapılan ve yapımı devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Gülhani Ozan Sarı, köylerde yapmış olduğu incelemelerine ilişkin yaptığı değerlendirmede; “Rize zor bir coğrafyaya sahip ve yağış rejiminden dolayı da zaman zaman doğal afetlere maruz kalıyor. Bizde İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği marifetiyle yaşanması muhtemel doğal afetlerin riskini en aza indirmek için köylerimizde gerekli altyapı çalışmalarını tamamlamak için gerekli olan gayreti gösteriyoruz” ifadelerine yer verdi.

rizede-koy-altyapi-calismalari-yerinde-incelendi.jpgrizede-koy-altyapi-calismalari-yerinde-incelendi-1.jpgrizede-koy-altyapi-calismalari-yerinde-incelendi-2.jpgrizede-koy-altyapi-calismalari-yerinde-incelendi-3.jpgrizede-koy-altyapi-calismalari-yerinde-incelendi-4.jpgrizede-koy-altyapi-calismalari-yerinde-incelendi-5.jpgrizede-koy-altyapi-calismalari-yerinde-incelendi-6.jpgrizede-koy-altyapi-calismalari-yerinde-incelendi-7.jpg