Rize'de Karne Töreni Denizciler İlkokulunda Düzenlendi

Rize'de Karne Töreni Denizciler İlkokulunda Düzenlendi
Rize'de Denizciler İlkokulunda Vali Vekili Abdullah Şen'in katılımıyla karne töreni düzenlendi. Vali Vekili Şen, karne töreninde öğrencilere karnelerini dağıttı.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem kapanış programı, Denizciler İlkokulunda gerçekleştirildi. Öğrenciler, karnelerini ve hediyelerini Vali Vekili Abdullah Şen’in elinden aldı. Öğrencilerin karne  heyecanına veliler de ortak oldu.

Sınıfları ziyaret ederek, öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Vekili Abdullah Şen, burada bir konuşma yaptı. “Yarıyıl tatili bugün başlıyor. Rize’mizde 58 bin öğrencimiz bugün karne sevincini bizlerle beraber yaşıyor.  Öğrencilerimizin eğitim öğretim gördüğü, okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise, hepsi bugün yarıyıl tatiline giriyor." dedi.

rizede-karne-toreni-denizciler-ilkokulunda-duzenlendi.jpg

Aldıkları karnelerin öğrencilerde ve ailelerinde ayrı bir heyecan oluşturduğuna ve bir sonraki eğitim öğretim döneminde kazanılacak başarılar için motivasyon sağladığına inandığını kaydeden Vali Vekilimiz Şen, “Yorucu çalışmaların, zorlu sınavların ardından gelen yarıyıl tatili, yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza, hem dinlenme hem de ikinci yarıyıl için gereken enerjiyi depolamalarında iyi bir fırsat olacaktır.  Yavrularımızın becerilerini, yeteneklerini ve en önemlisi özgüvenlerini ortaya koyacakları önümüzdeki eğitim dönemi, inşallah ülkemizin geleceği adına da çok güzel çalışmaların yapılacağının göstergesi ve rehberi olacaktır. Sevgili öğrencilerimizin bu ara tatilde bol bol eğlenmelerini, dinlenmelerini ve kaliteli zaman geçirmelerini diliyorum.” dedi.

Vali Vekili Şen, öğretmenlere ve okul idarecilerine özverili çalışmalarından, emeklerden dolayı teşekkür etti. Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Şen, öğrencileri gezmeye, eğlenmeye, bol bol kitap okumaya ve ilgi alanlarına yönelmeye davet ederek, sevdiklerinizle, ailenizle, büyüklerinizle zaman geçirin. Arkadaşlarınızla,  aile fertlerinizle oyunlar oynayın, ilginize ve yeteneğinize uygun sanat ve spor faaliyetlerine katılım sağlayın.  Tüm öğrencilere başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.