Rize’de Ayın Polisleri Ödüllendirildi

Rize’de Ayın Polisleri Ödüllendirildi
Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, ayın polislerini ödüllendirdi.

Rize’de İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman tarafından başlatılan "Ayın Personeli’ uygulamasında ayın polisi seçilen polis memurları, Emniyet Müdürü Gökduman tarafından ödüllendirildi.

Müdürlük binasında düzenlenen ödül törenine, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, şube müdürleri ve ödül alan polisler katıldı.

Emniyet Müdürü Gökduman, güvenlik hizmetlerinin yürütülmesinde üstün görev anlayışı ve gayretli çalışmalarından dolayı “Ayın Personeli” seçilen Cumhuriyet Şehit Nedim Çalık Polis Merkezi Amirliğinde görevli Polis Memuru Burak Özkan ve Tophane Şehit Abdulkadir Sadıkoğlu Polis Merkezi Amirliğinde görevli Polis Memuru Mustafa Günen’i gram altın ile ödüllendirerek kendilerine teşekkür etti.

İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, polis merkezlerinin vatandaşların ilk müracaat noktası olması açısından teşkilatın vitrini olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımızın güvenini kazanmaya yönelik tutum ve davranışlar sergileyerek üstün görev anlayışıyla hareket eden ve diğer personellerimize örnek olması açısından vatandaş memnuniyetine somut katkı sağlayan personellerimize yönelik her ay uygulanacak olan ‘Ayın Personeli’ uygulamasını başlattık" dedi.

rize-il-emniyet-muduru-nurettin-gokduman-ayin-polislerini-odullendirdi-3.jpgrize-il-emniyet-muduru-nurettin-gokduman-ayin-polislerini-odullendirdi-4.jpgrize-il-emniyet-muduru-nurettin-gokduman-ayin-polislerini-odullendirdi-1.jpgrize-il-emniyet-muduru-nurettin-gokduman-ayin-polislerini-odullendirdi-2.jpgrize-il-emniyet-muduru-nurettin-gokduman-ayin-polislerini-odullendirdi-5.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum