Rize Ziraat Odasında Mustafa Mavi Rüzgarı!

Rize Ziraat Odasında Mustafa Mavi Rüzgarı!
Rize Ziraat Odası Meclis Üyesi Mustafa Mavi, delege ve muhtarların baskısıyla Olağan Genel Kurulda Rize Ziraat Odası Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı ve Rize Ziraat Odası Meclis Üyesi Mustafa Mavi, 2022 yılı Aralık ayında delege seçimleri, 2023 Şubat ayının sonunda ise olağan genel kurulunu gerçekleştirecek olan Rize Ziraat Odasında çay üreticileri, delege ve muhtarların destek ve baskısıyla daha güçlü bir Ziraat Odası yönetimi için başkanlığa aday olduğunu belirtti.

Çayın, üreticinin, çiftçinin sorunlarına hakim olduklarını ve bu sorunların çözümü noktasında kentte birçok çalışma yürüttüklerini ifade eden Mavi, yeni dönemde bu çalışmaları daha da etkin yürütebilmek ve çiftçinin, üreticinin hak arayışlarında daha etkin rol alabilmek için çıktığı bu hizmet yolunun hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak delege seçimleri ile olağan genel kurulun ilimize ve üreticiler ile tüm çiftçi grubuna hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
38 Yorum