Rize Valisi Baydaş Kurban Vekaletini TDV'ye Verdi

Rize Valisi Baydaş Kurban Vekaletini TDV'ye Verdi
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı (TDV)'ye verdi.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan vekâletle kurban organizasyonuna destek vererek, kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesine verdi.

Vali Baydaş'ı makamında ziyaret eden İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şube Başkanı Naci Çakmakçı, vekâletle kurban organizasyonu hakkında bilgi verdi.

Kurban Bayramı'nın yardımlaşma, sevgi ve hoşgörünün ön plana çıktığı bir gün olduğunu belirten Vali Baydaş, şunları söyledi: "Diyanet İşleri Başkanlığımız, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla her yıl 'Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş' kampanyası düzenleyerek ihtiyaç sahibi insanlara kurban dağıtımı konusunda önemli bir çalışma yürütmekte ve İslam'ın kardeşlik mesajını yüreklere taşımaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığımız gerek yurt içi gerekse yurt dışında kurbanlarını bağışlamak isteyen vatandaşlarımızın bağışlarını alıyor. Tüm vatandaşlarımızı Türkiye Diyanet Vakfı'na bağış yapmaya davet ediyor, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı şimdiden tebrik ediyorum."

Türkiye Diyanet Vakfı adına Vali Baydaş'ın kurban vekâletini kabul eden İl Müftüsü Çakmakçı, Vali Baydaş'a teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-kurban-vekaletini-turkiye-diyanet-vakfina-verdi-3.jpg

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-kurban-vekaletini-turkiye-diyanet-vakfina-verdi-2.jpg

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-kurban-vekaletini-turkiye-diyanet-vakfina-verdi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum