RİBEGEM’den Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinliği

RİBEGEM’den Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinliği
Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi ile Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından Down Sendromlular için “Benzerliklerimizin Farkında mısın?” adlı etkinlik düzenlendi.

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) ile Engelsiz Yaşam Merkezince 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü kapsamında “Benzerliklerimizin Farkında mısın?” adlı etkinlik düzenlendi.

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte palyaçolar ve arı maya kostümlü animatörler tarafından şarkılar eşliğinde oyunlar oynandı. Engelli bireyleri ve aileleri etkinlik boyunca eğlenceli dakikalar yaşadı.

Karşılıklı oyunlar ve dansların ardından pasta kesimi yapılarak etkinlik sonlandırıldı.

ribegemden-dunya-down-sendromu-farkindalik-gunu-etkinligi-1.jpgribegemden-dunya-down-sendromu-farkindalik-gunu-etkinligi-2.jpgribegemden-dunya-down-sendromu-farkindalik-gunu-etkinligi-3.jpgribegemden-dunya-down-sendromu-farkindalik-gunu-etkinligi-4.jpgribegemden-dunya-down-sendromu-farkindalik-gunu-etkinligi-5.jpgribegemden-dunya-down-sendromu-farkindalik-gunu-etkinligi-6.jpgribegemden-dunya-down-sendromu-farkindalik-gunu-etkinligi-7.jpgribegemden-dunya-down-sendromu-farkindalik-gunu-etkinligi-8.jpgribegemden-dunya-down-sendromu-farkindalik-gunu-etkinligi-9.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.