olay53 ve Köroğlu Ailesinden Teşekkür Mesajı

olay53 ve Köroğlu Ailesinden Teşekkür Mesajı
Karadeniz Ofset Matbaası ve Medya Yayıncılığı sahibi Mustafa Köroğlu, geçirdiği kaza sonrası tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Bünyesinde olay53 haber portalımız ve Rize Olay Gazetesi ile 2 Mart Gazetesi’ni bulunduran Karadeniz Ofset Matbaası ve Medya Yayıncılığının sahibi Mustafa Köroğlu, ağaçtan düşmesi sonucu yaralandı. 5 kaburgasında kırıklar oluşun ve 1 hafta hastanede tedavi gören Köroğlu, tedavi sürecinin ardından taburcu oldu.

olay53 haber portalı ve Karadeniz Ofset Matbaası ve Medya Yayıncılığı adına Köroğlu ailesi tarafından teşekkür mesajı yayımlandı.

8afaa6a3-e890-445f-940b-93b98820f923.jpeg

Mesajda; “Aile büyüğümüz ve Karadeniz Ofset Matbaası ve Medya Yayıncılığı sahibi Mustafa Köroğlu’nun 3 Temmuz'da yaklaşık 10 metre yükseklikten ağaçtan düşme sonucu geçirmiş olduğu kaza sonrası kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesindeki tedavi sürecinde ilgilerini eksik etmeyen Hastane Müdürümüz Davut Aksoy ile sağlık camiamızın isimsiz kahramanları olan aynı hastanenin acil servis doktorları ile beyaz melek hemşireleri ve diğer personelleri ile 5 kaburgasında kırık tespit edilmesi nedeniyle aynı gece tedavisinin devamı için sevk edildiği Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Acil, Göğüs Cerrahisi, Kalp ve Damar Cerrahisi, Anestezi ile Üroloji Servisinde 1 hafta bizleri misafir eden ve tedavi sürecinde bizlere aile ortamını aratmayıp, kendi ailesinden biri olarak görüp ilgi ve samimiyetlerini eksik etmeyen Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. Gökhan Demiral, Göğüs Cerrahı Servisi Doktorlarımız Prof. Dr. Hasan Türüt, Dr. Öğretim Üyesi Kerim Tülüce ve Gökçen Sevilgen ile bahsi geçen servislerdeki kıymetli hocalarımız ve değerli hemşirelerimizle diğer görevli tüm personelimize ve Göz Polikliniği doktor ve çalışanlarına teşekkürü borç bilir, Köroğlu ailesi adına şükranlarımızı iletiriz.

Ayrıca, tedavi sürecinde geçmiş olsun dileklerini ileten Sayın Rize Valimiz Kemal Çeber, AK Parti Rize Milletvekilimiz Muhammed Avcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, ÇAYKUR Genel Müdür Vekilimiz Yusuf Ziya Alim, Rize Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Muhammed Kalyoncu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Basın ve Enformasyon Müdürümüz Taner Erol, İl Sağlık Müdürlüğü Basın Sorumlumuz Salih Yıldırım, ÇAYKUR Rizespor Tesis Müdürümüz Arif Kanburoğlu ve gerek telefonla arayıp gerekse sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm herkese ayrı ayrı teşekkür eder; böylesine bir kazayı atlatabileceğimiz en az hasarla atlatmamızı sağlayan Yüce Rabbimize sonsuz şükürler olsun.” ifadelerine yer verildi.

mustafa-koroglu-hastane-1.jpgmustafa-koroglu-hastane-2.jpg