Meteorolojiden Üst Üste Uyarılar: Rize, Artvin, Trabzon, Giresun Dikkat!

Meteorolojiden Üst  Üste Uyarılar: Rize, Artvin, Trabzon, Giresun Dikkat!
Meteorolojii Genel Müdürlüğü, Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon’un doğu ilçelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli, Giresun’un doğu ve Trabzon’un batı ilçelerinde kuvvetli yağışlar beklendiğini bildirdi.

Meteorolojii Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıda, 13 Temmuz Pazartesi sabah 06.00 ile 14 Temmuz Salı sabah 06.00 saatleri arasında  Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon’un doğu ilçelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli, Giresun’un doğu ve Trabzon’un batı ilçelerinde kuvvetli yağışlar beklendiği kaydedildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz’de görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Giresun’un doğu ve Trabzon’un batı ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon’un doğu ilçelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor.

Meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.