Memur Sen Rize Kadın Komisyonu Yeni Başkanı ve Yönetimi Belli Oldu

Memur Sen Rize Kadın Komisyonu Yeni Başkanı ve Yönetimi Belli Oldu
Memur-Sen Rize Kadın Komisyonu Başkanlığına aynı zamanda EBS Rize 1 No’lu Şube Kadın Komisyonu Başkanlığını da yürüten Emine Yılmaz getirildi.

Bayrağı bir önceki dönem başkanı Dr. Nilüfer Emen’in tayini ile devralan ve uzun yıllar sendikal faaliyetlerde görev alan Emine Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen ilk kadın komisyonu toplantısı Memur-Sen Rize İl Temsilciğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Emine Yılmaz, “Kadın ve aileyi merkeze alan bir anlayışla gerek sosyal anlamda gerek iş hayatında kadınlarımıza destek olma gayemiz devam edecektir” dedi.

Büyük Memur-Sen ailesinin çatısı altında yeni yönetimle çalışmalarına artan bir ivmeyle devam edeceklerini, inanç ve samimiyetle kadınlara her alanda hizmet verme gayreti içinde olacaklarını belirten Yılmaz, bayrağı devraldığı Dr. Nilüfer Emen’e Memur-Sen Rize Kadın Komisyonuna hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yılmaz, teşkilat yapısının güncellenmesine yönelik görev dağılımının da yapıldığını kaydederek, “Başkan Vekilliğine Diyanet-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Müzeyyen Kopuz, Mali İşler Sorumluluğuna Enerji Bir-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Emine Kılıç, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumluluğuna Büro Memur-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Mürüvvet Serap Aydın, Eğitim ve Sosyal Faaliyet Sorumluluğuna Sağlık-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Huriye Furuncu ve Teşkilatlanma Yapısı Sorumluluğuna EBS Rize 2 Nolu Şube Kadın Komisyonu Başkanı Ayşenur Eminoğlu getirildi” dedi.

Toplantı, komisyon ekibinin oluşturulması, yapılması planlanan etkinlikler ve güncel konularla ilgili değerlendirmelerin ardından sona erdi.

memur-sen-rize-kadin-komisyonu-yeni-baskani-ve-yonetimi-belli-oldu-53.jpg