İzmir’de Kaçak Silah Atölyesi Baskınında 3 Gözaltı

İzmir’de Kaçak Silah Atölyesi Baskınında 3 Gözaltı
İzmir'in Konak ilçesinde kaçak silah imalatı yapıldığı belirlenen adrese, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 7 ruhsatsız tabanca ve silah parçaları ele geçirildi.

İzmir'in Konak ilçesinde kaçak silah imalatı yapıldığı belirlenen adrese, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 7 ruhsatsız tabanca ve silah parçaları ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerden 2'sinin kesinleşmiş hapis cezasıyla da arandığı ortaya çıktı.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Kuruçay semtinde bulunan bir adreste silah imalatı yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Savcılıktan alınan izinle adrese operasyon gerçekleştiren ekipler, 7 ruhsatsız tabanca, çok sayıda silah parçası ve silah yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi.

3 şüpheliden 2'si firari çıktı

Operasyon kapsamında olayla ilgili S.D. ve B.E. ile M.L. gözaltına alınırken, yapılan sorgulamada S.D.'nin cezaevi firarisi olduğu ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu, B.E.'nin ise hakkında kesinleşmiş 6 yıl hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.