Gelecek Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığına Levent Balcı Atandı

Gelecek Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığına Levent Balcı Atandı
Gelecek Partisi Rize Merkez ilçe Başkanlığı’na Levent Balcı atandı. Balcı, yetki belgesini Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ndan aldı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından yetki belgesi verilen Levent Balcı, Gelecek Partisi Rize Merkez ilçe başkanı oldu.

Balcı, “Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Karadeniz koordinatörümüz Sayın Mehmet Kuğu ve İl Başkanımız Osman Civelek’in oluruyla Merkez İlçe Başkanı olarak atandık. Hayatım boyunca önceliğim her zaman insani değerler oldu. Bundan sonra da bu durum hiç değişmeyecek. Herkesin kalbine dokunacağız.“ ifadesinde bulunarak “Rize’de artık Gelecek Var!” dedi.

LEVENT BALCI KİMDİR?

1981 Yılında Rize’de doğdu. İlk ve orta okul ile liseyi Rize’de bitirdi. 1995 yılında Anavatan Partisi Gençlik Kollarında siyasi hayatına başladı. Esnaf olan Balcı evli ve 2 çocuk babasıdır.

gelecek-partisi-rize-merkez-ilce-baskanligina-levent-balci-atandi-3.jpggelecek-partisi-rize-merkez-ilce-baskanligina-levent-balci-atandi-2.jpggelecek-partisi-rize-merkez-ilce-baskanligina-levent-balci-atandi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
12 Yorum