Film Setinde Evlilik Teklifi

Film Setinde Evlilik Teklifi
Balıkesir'in Erdek ilçesinde çekimleri süren "Huzur Evi Ketum" filminde ilginç bir olay yaşandı.

Balıkesir'in Erdek ilçesinde çekimleri süren "Huzur Evi Ketum" filminde ilginç bir olay yaşandı. Filmin yönetmeni, nişanlısı olan oyuncuya evlenme teklifi etti.

Filmin yönetmesi Emre Bozkurt, başrol oyuncusu, nişanlısı Rüya Yürüten'e filmin setinde evlenme teklif etti. Yönetmen Bozkurt, oyuncu Rüya Yürüten'i filmin bir sahnesini çekeceğini öne sürerek, yanına çağırdı. Bu arada, diğer oyuncuları da sete çağıran Bozkurt, diz çökerek Yürüten'e, elindeki yüzükte evlenme teklifinde bulundu. Yürüten, bu hoş sürpriz sırasında çok şaşırdıktan sonra filmde rol alan oyuncular ve set işçilerinin alkışları arasında Bozkurt'un boynuna sarılarak "evet" deyip evlilik teklifini kabul etti.

Film Setinde Evlilik Teklifi

Film Setinde Evlilik Teklifi

Film Setinde Evlilik Teklifi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.