Ereğli Belediyesi Haşere İle Mücadele Çalışmalarına Başladı

Ereğli Belediyesi Haşere İle Mücadele Çalışmalarına Başladı
Ereğli Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü havaların ısınmayla birlikte durgun sularda üreyen karasinek, sivrisinek ve uçkun haşerelerin üremesini azaltmak ve vatandaşları olumsuz etkilemesinin önüne geçmek için larvasit ilaçlama çalışmalarını...

Konya'nın Ereğli ilçesinde haşere ile mücadele çalışmaları başladı.

Ereğli Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü havaların ısınmayla birlikte durgun sularda üreyen karasinek, sivrisinek ve uçkun haşerelerin üremesini azaltmak ve vatandaşları olumsuz etkilemesinin önüne geçmek için larvasit ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, "Havaların ısınmasıyla beraber yeşil alanlarımızda, parklarımızda sinekler hemşehrilerimizi rahatsız ediyor. Bunun önüne geçmek için rögar kapakları, sulama havuzları, çöp konteynerleri gibi yerlerde karasinek, sivrisinek ve uçkun haşere mücadelesi yapıyoruz. Çevreyi koruyarak, kontrollü bir şekilde hemşehrilerimizin memnuniyetini sağlayacak şekilde çalışmalarımıza devam edip çevreye duyarlı şekilde temin ettiğimiz ilaçlarımızı, düzenli periyotlarda kullanıyoruz. İlerleyen günlerde havaların daha da ısınmasıyla haşere ile mücadele geceleri de başlayacak. Yaz başlamadan hazırlıklarımızı yaptık ve ilaçlamamız son hızıyla devam ediyor" şeklinde konuştu.

Ereğli Belediyesi Haşere İle Mücadele Çalışmalarına Başladı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.