Eczacıbaşı Spor Kulübü, Geleceğin Yıldızlarını Arıyor

Eczacıbaşı Spor Kulübü, Geleceğin Yıldızlarını Arıyor
Eczacıbaşı Spor Kulübü tarafından "Geleceğin yıldızlarını arıyoruz" temalı, 4-5 Mayıs tarihlerinde altyapı seçmeleri düzenlenecek.

Eczacıbaşı Spor Kulübü tarafından "Geleceğin yıldızlarını arıyoruz" temalı, 4-5 Mayıs tarihlerinde altyapı seçmeleri düzenlenecek. Seçmelere katılım için son başvuru tarihinin 1 Mayıs Çarşamba olduğu açıklandı.

Türk voleybolunun lokomotiflerinden olan ve binlerce sporcuyu Türk voleyboluna kazandıran Eczacıbaşı Spor Kulübü, 4-5 Mayıs 2024 günleri arasında İstanbul Kovan Spor Kültürü Merkezi'nde voleybol altyapı seçmeleri gerçekleşecek.

2025-2026 sezonu itibarıyla Kartal'da yapılan yeni salonunda, altyapıya seçilecek yeni yetenekleriyle antrenmanlara başlayacak olan turuncu beyazlılar, 2012 - 2015 yaş aralığındaki geleceğin yıldızlarını seçmelere çağırıyor.

Seçmeye katılacak sporcular için başvuruların, kulübün internet sitesindeki form üzerinden alınacağı açıklandı.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.