DEVA Partisi Rize'de İl Yönetimi ve Başkanlık Divanını Yeniden Belirledi

DEVA Partisi Rize'de İl Yönetimi ve Başkanlık Divanını Yeniden Belirledi
DEVA Partisi Rize İl Başkanlığına Ömer Köroğlu’nun atanmasının ardından Köroğlu, İl Yönetimi ve Başkanlık Divanını yeniden belirledi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Rize İl Başkanlığına Ömer Köroğlu’nun atanması üzerine üzerine İl Yönetim Kurulu üye sayısının arttırılması kararı alındığı ve bu kapsamda yönetim kuruluna yeni üyeler kazandırıldığı bildirildi.

DEVA Partisi Rize İl Başkanı Ömer Köroğlu, yaptığı açıklamada, başkanlık divanında görev değişikliği talebinde bulunan ve bırakma kararı alan yönetim kurulu üyelerinden sonra DEVA Partisi Rize İl Yönetimi ve Başkanlık Divanını yeniden şekillendirdiklerini ifade ederek, “Teşkilatlanma çalışmalarımızda önemli bir mesafe kat ettik. Bu süreçten sonra saha çalışmalarına daha çok önem verecek, kongre süreçlerine başlayacak, partimizin genel ve yerel politikalarını, bununla beraber çözüm önerilerimizi Rizeli hemşehrilerimiz ile buluşturacağız.

Yeni Yönetim Kurulumuzun ve Başkanlık Divanımızın tüm hemşehrimize, Rize'mize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” Dedi.

DEVA PARTİSİ RİZE'NİN YENİ YÖNETİMİ VE GÖREV DAĞILIMI ŞÖYLE:

deva-partisi-rize-il-baskanligina-omer-koroglunun-atanmasinin-ardindan-koroglu-il-yonetimi-ve-baskanlik-divanini-yeniden-belirledi-001.jpg