ÇAYKUR, Özel Sektöre Sattığı Fiyattan Üreticiye Kuru Çay Satışını Başlattı

ÇAYKUR, Özel Sektöre Sattığı Fiyattan Üreticiye Kuru Çay Satışını Başlattı
ÇAYKUR, özel sektör yaş çay fabrikalarına satışını gerçekleştirdiği fiyattan yaş çay üreticilerine de istedikleri kadar çay satışını başlattı.

ÇAYKUR, özel sektör fabrikalarına satışını gerçekleştirdikleri kuru çayı Genel Müdür Yusuf Ziya Alim’in talimatlarıyla aynı fiyattan çay üreticilerine de vermeye başladı. 

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, yaş çay üreticilerine özel olarak yaptıkları uygulamayla çay üreticilerine ucuz çay alma yolunu açtıklarını bildirerek, “Dileyen tüm çay üreticilerimiz bağlı bulundukları fabrikalardan 5 kiloluk Tiryaki Çaydan kilosu 28.30 TL + % 8 KDV (KDV dahil 30,56 TL) olacak şekilde istedikleri kadar alım yapabilirler. Ödemeler ÇAYKUR’a verilen yaş  çay bedellerinden düşüleceğinden 15 Ekim 2021 tarihine kadar üreticilerimizin ucuz çaylarını almaları gerekmektedir.” dedi.

Genel Müdür Alim, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ÇAYKUR ve üreticilerin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini kaydetti.

Öte yandan ÇAYKUR, 2021 yılı içinde özel sektöre tasnif dışı çayın kilosunu 27.50 lira + % 8 KDV’li fiyatla satarken, daha sonra bu fiyatı 28,30 lira + % 8 KDV (KDV dahil 30,56 TL)'ye yükseltti.