Çayelispor, Şampiyon Gibi Rize’de Karşılandı

Çayelispor, Şampiyon Gibi Rize’de Karşılandı
Görelespor’u deplasmanda mağlup ederek en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 8 puana çıkartan Çayelispor, Giresun dönüşü ilçede şampiyon gibi karşılandı.

Çayelispor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 23. hafta maçında Görelespor’a konuk oldu. Deplasmanda oynanan karşılaşmada 30. dakikada Muhammed Ali Yılmaz, meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak Çayelispor'u 1-0 öne geçirdi. Maçın 35. dakikasında gelişen Çayelispor atağında İsmail Özoğlu, farkı 2’ye çıkartan golü kaydetti. Maçın son dakikalarında ise Halil İbrahim Çelik’in golüyle Çayelispor skoru 3-0’a getirdi. Maçın hakeminin son düdüğü çalması ile taraftarlar ve Çayelispor ekibi büyük bir coşku yaşadı. Rize’ye dönen Çayelispor, burada şampiyon gibi karşılandı. Taraftarlar ve yeşil-beyazı ekip Çayeli’nde kutlamalara devam ediyor.

Çayelispor gelecek haftayı BAY geçecek. Çayelispor’un en yakın rakibi olan 1926 Bulancakspor 47 puan ile şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Bulancakspor sahasında oynayacağı Rize Özel İdarespor maçında puan kaybetmesi halinde Çayelispor şampiyonluğu matematiksel olarak garantileyecek ve TFF 3. Lig'e yükselecek. Bulancakspor'un Rize Özel İdare'yi mağlup etmesi halinde ise Çayelispor'un geriye kalan son 2 maçtan birinde galibiyet alması ile TFF 3. Lig'e çıkacak.

cayelispor-sampiyon-gibi-rizede-karsilandi.jpg

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum