Canik’te Camiler Ramazan’a Hazır

Canik’te Camiler Ramazan’a Hazır
Canik Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçedeki camilerde temizlik çalışmalarını tamamladı.

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rahmet ve bereketin müjdecisi Ramazan ayı öncesinde ilçe genelinde bulunan tüm camilerde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşların Ramazan ayında sağlıklı ve hijyenik ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için ilçede bulunan tüm camilerde temizlik çalışmalarını tamamlayan ekipler, camileri ilçe halkı için hazır hale getirdi.

Camiler özenle temizlendi

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun bir şekilde sürdürdüğü çalışmalarla on bir ayın sultanı Ramazan ayında vatandaşların hijyenik ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirmeleri adına ilçede bulunan tüm camilerde temizlik çalışmalarını tamamladı. Ekipler, ilçe genelinde bulunan camileri vatandaşlar için özenle temizledi.

Canik’te Camiler Ramazan’a Hazır

Canik’te Camiler Ramazan’a Hazır

Canik’te Camiler Ramazan’a Hazır

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.