ASKON Rize Şubesi Genç ASKON Rize Yapılanmasını Oluşturuyor

ASKON Rize Şubesi Genç ASKON Rize Yapılanmasını Oluşturuyor
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Rize Şubesi, Genç ASKON Rize Teşkilatının kurulma aşamasının başladığını bildirdi.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Rize Şubesi Genç ASKON Rize Teşkilatının kurulma görevi Rıdvan Şeker ile Hüsamettin Korkmaz'a verildi.

ASKON Rize İl Başkanı Recep Ali Karakoyun ve Teşkilatlanma Başkanı Servet Karaca yaptıkları ortak açıklamada, "Genç Girişimci arkadaşların STK’lar içinde kendilerine yer bulması gerekmekte, gelecekte basiretli ve haklı kazanç için ticari mücadele verecek gençler bizlerin halefi olacaktır" dedi. 

Genç ASKON Rize Teşkilatını kurma görevinin Mimar Rıdvan Şeker ve genç girişimci Hüsamettin Korkmaz'a takdim edildiğini kaydeden Karakoyun ve Karaca, "Rize Genç ASKON Teşkilatı kurma görevini Genel Merkezimiz Mimar Rıdvan Şeker ve Genç Girişimci Hüsamettin Korkmaz kardeşlerimize vermiş bulunmakta kendileri yönetim kurullarını oluşturacak ve kısa zamanda faaliyetlerine başlayacaklar. Rize’mize hayırlı olmasını temenni ederiz." diye konuştu.

askon-rize-subesi-genc-asko.jpg