AK Parti Rize 102. İl Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti Rize 102. İl Danışma Toplantısı Yapıldı
AK Parti Rize İl Başkanlığı 102. İl Danışma Meclis toplantısı geniş bir katılımla AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve İl Yönetiminin ev sahipliğinde İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

İl Danışma Toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Eski Milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Hikmet Ayar, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Kadın Kolu, İl Gençlik kolu Başkan ve Yönetimleri, Kurucu İl Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İlçe ana kademe, kadın kolu ve Gençlik Kolu Teşkilatları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubu katılım sağladı.

ak-parti-rize-102.il-danisma-toplantisi-gerceklestirildi-(2).jpg

Açılış konuşmasını İl Başkanı İshak Alim gerçekleştirdi. Alim konuşmasında, “Genel Başkan Yardımcım, tekrar hatırlayacak olursak Parti Genel Merkezimizde Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde ve sizlerin Teşkilat Başkanlığında teşkilat yapımız belirlenmiş ve Rize İl Teşkilatımız da ilimizdeki büyüklerimizin girişimleriyle tecessüm etmiştir. İşte o günlerde bayrağımız elden ele, gönülden gönüle dolanıp yükseklere çıkmaya başladı ve bu bayrak yarışı bugünlere 18. yıllara ulaştı. Bizler de elimizdeki bu kutlu bayrağı sımsıkı tutmanın ve daha da yukarılara çıkarmanın gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli belirttiği gibi Ak Parti, partilerden bir parti değildir. Bizim gözümüzde önceki dönem teşkilat mensuplarımızla aktif görevde olanlar arasında bir fark yoktur. Bizim davamızda meseleler kişiselleştirilemez, davamız kişilere indirgenecek kadar küçük değildir, isimler gelir geçer, bizim davamız ezelden ebede kadar bakidir. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın altını çizdiği gibi, vakit ‘Milletimiz için, durmadan, yorulmadan, gece-gündüz çalışmaya devam etme. Birlik, dirlik ve kardeşlik için yeniden yollara düşme vakti’dir” dedi.

ishak-alim-010.jpg

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, ise yaptığı konuşmada “İl danışma toplantılarının önemine değinerek, “Teşkilatımızı sürekli diri tutan bu programlarda gerçekleştirdiğimiz istişarelerdir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde hep beraber omuz omuza büyük işlere imza attık. Rize teşkilatımız sürekli başarılara imza atan bir teşkilat olma özelliğini gösteriyor. Bu başarıdaki en büyük etken bir ve beraber olma ülküsünü sürekli canlı tutmaktır. Teşkilat demek kardeşlik demektir tek yürek olmak demektir. Sürekli destanlar yazan bu teşkilatlardır Ben kuruluşundan bugüne Patimize emek veren tüm emektarlarımıza, gönüldaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu dava sizlerin değerli çalışmalarınız neticesinde sürekli yükseldi ve yüceldi. Allah razı olsun” dedi.

osman-askin-bak-035.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'nın da bir konuşma gerçekleştirdiği program, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt ve Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım’ın konuşmalarının ardından yapılan sunumların müzakeresi ile son buldu.

ak-parti-rize-102.il-danisma-toplantisi-gerceklestirildi-(1).jpghayati-yazici-021.jpgrahmi-metin-017.jpgibrahim-turut.jpgkenan-yildirim-004.jpgak-parti-rize-102.il-danisma-toplantisi-gerceklestirildi-(3).jpgak-parti-rize-102.il-danisma-toplantisi-gerceklestirildi-(4).jpgak-parti-rize-102.il-danisma-toplantisi-gerceklestirildi-(5).jpgak-parti-rize-102.il-danisma-toplantisi-gerceklestirildi-(12).jpgak-parti-rize-102.il-danisma-toplantisi-gerceklestirildi-(13).jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, Kongre Sürecini Değerlendirdi